Uw motorrijbewijs halen bij Rijschool Safety in Houten en Leerdam!

Motorrijden staat synoniem voor VRIJHEID. Het is een passie en vaak veel meer dan een hobby. Voor veel mensen is het een leefstijl geworden en dit is uiteraard niet voor niets! Je geniet van het rijden, je maakt nieuwe vrienden, je maakt echt een deel uit van de omgeving en beleeft dat veel meer dan vanuit bijvoorbeeld een auto. Een ritje door de Eifel, bochten nemen in de Alpen individueel of in rijden met een groep, maar ook een ritje over de Lekdijk is al een BELEVENIS! Voor jou bestaat er alleen mooi motorweer of heel mooi motorweer. Deze belevenis ervaar je met je vrienden; motorrijders zijn één familie met dezelfde passie.

Ervaar nu al het plezier van het motorrijden en haal tegelijkertijd je rijbewijs.

Onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste instructeurs ( die tijdens de les uiteraard ook zelf op de motor rijden) kan dat snel! Vul nu snel het aanmeldformulier in en wij plannen je in voor je eerste motorbeleving.

Ben je al wel enthousiast maar wil je toch eerst weten of motorrijden echt iets voor jou is?!
Wil je hierbij ook kennis maken met onze rijschool welke uniek is in lesgeven maar zeker ook qua inrichting ten opzichte van alle anderen in het land, vraag dan een proefles aan.
Besluit je hierna door te gaan met de opleiding bij onze rijschool dan is deze proefles gratis.

Rijschool SAFETY

Adres